У Петрівському районі оновлюють об’єкти соціально-культурної сфери

Липень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

Голова Петрівської райдержадміністрації Сергій Завалій та голова райради Тамара Сакара проінспектували хід робіт з реконструкції, капітальних і поточних ремонтів об’єктів соціально-культурної сфери на території Новостародубської сільської ради, Петрівської селищної ради та Червонокостянтинівсьької сільської ради.

В Новому Стародубі відвідали в місцеву дитячу музичну школу, де наразі проводяться завершальні роботи з капітального ремонту будівлі. Пришкільна територія вже облаштована тротуарною плиткою, придбано меблі та обладнано дзеркалами хореографічний клас. Невдовзі біля дитячої музичної школи буде встановлено огорожу.

Наступний об’єкт огляду - покрівля житлового будинку по вул. Святкова, 13 в селищі Петровому. Ремонт покрівлі виконаний вчасно і якісно. Це вже другий завершений об’єкт з ремонту покрівлі, запланований на 2018 рік. З початку сезону будівельних робіт підприємством за кошти районного бюджету було відремонтовано покрівлю на багатоповерхівці по вул. Парковій, 21в у селищі Петровому і до кінця серпня заплановано такі ж роботи на будинку № 21 по вул. Святковій.

Було оглянуто і спортивний майданчик зі штучним покриттям ДЮСШ «Олімп», де ремонтні роботи проводяться в плановому режимі. Тут вже встановлено нову огорожу – наступний етап ремонт покриття і встановлення глядацьких трибун і освітлення.
У Петрівській центральній районній лікарні головний лікар закладу Микола Яновський розказав про хід ремонтних робіт. Наразі тривають роботи на 4 поверсі головного корпусу лікарні, де розміщене хірургічне та реанімаційне відділення. Ремонти здійснюються за кошти районного бюджету та кошти, отримані в рамках Угоди про співпрацю з ПрАТ «ЦГЗК». Микола Яновський продемонстрував і нове медичне обладнання, придбане за грантові кошти в рамках програми Уряду Японії "КУСАНОНЕ", яке лікарі вже застосовують на практиці: два кисневі концентратори, два операційні столи, двійний інфузомат, одинарний шприцевий дозатор, операційний світильник та два монітори пацієнта.

Було оглянуто і фізіотерапевтичне відділення лікарні, де невдовзі теж будуть створені комфортні умови для пацієнтів. Тут з’явиться соляна кімната – спеціально обладнане приміщення, призначене для проведення процедур, заснованих на цілющих властивостях солі. Така методика застосовується для лікування хворих з бронхіальною астмою та іншими захворюваннями органів дихання, гіпертонічною хворобою, захворюваннями суглобів. В планах у головного лікаря і обладнання однієї з кімнат спортивними тренажерами.
Керівники району також ознайомилися із ходом ремонтних робіт, які наразі проходять в Петрівській районній дитячій бібліотеці.

Разом із головним лікарем КЗ «Петрівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Геннадієм Кімом побували на території Червонокостянтинівської сільської ради, де активно йдуть ремонти у медичних закладах первинної ланки. У фельдшерсько-акушерських пунктах с.Червонокостянтинівки та с.Баштине проводяться капітальні ремонти із заміною віконних та дверних прорізів, утепленням стін, заміною підлоги, шпаклюванням стін і стелі. Заплановано великий обсяг робіт, аби створити для жителів цих сіл нормальні комфортні умови для лікування.

Оглядаючи об’єкти, Сергій Завалій та Тамара Сакара поспілкувався з підрядниками, сільськими головами, депутатами, обговорили проблемні питання і шляхи їх вирішення.

За матеріалами веб-сайту Петрівської РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool