У Новомиргородському РТМО завершується ремонт терапевтичного відділення

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 717 | Коментарі: 0

Голова райдержадміністрації Олександр Сенченко здійснив робочу поїздку до районного територіального медичного об'єднання "Новомиргородське", щоб ознайомитись з перебігом виконання ремонтних робіт в терапевтичному відділенні. 

Проблема в необхідності проведення капітального ремонту в терапевтичному відділенні існувала не один рік, поступово проводились ремонти в окремих палатах за кошти районного бюджету та соціально-відповідального бізнесу.

Цього року керівництвом райдержадміністрації та адміністрацією медичного закладу за активного сприяння депутатського корпусу районної ради та голів місцевих рад прийнято рішення про проведення капітального ремонту у відділені з заміною усіх комунікацій та оновленням частини медичного обладнання.

Олександр Сенченко пересвідчився у тому, що роботи розпочались вчасно і зараз знаходяться на завершальному етапі. За цей час було обшито стіни, оновлено стелю, замінено електрокомунікації та освітлення, оновлено систему водопостачання та водовідведення. Нині завершується укладання плитки, готуються до фарбування стіни. Всі заходи здійснені за кошти районного бюджету та співфінансування з бюджетів місцевих рад.

Голова РДА відзначив, що все заплановане у даному відділенні буде здійснено іще в цьому році і вже найближчим часом для пацієнтів будуть створені якісні та комфортні умови лікування.

Новомиргородська РДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool