У Новоархангельському районі відбувся рейд (ФОТО)

Липень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1343 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку «101» Кіровоградської області посилили роз’яснювальну роботу, спрямовану на широке інформування громадян різного віку щодо небезпек літнього періоду. Щодня особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів проводить бесіди з людьми та застерігає від необачних вчинків.

Так, 11 липня відповідні заходи здійснили рятувальники Новоархангельського районного сектора, які поширили серед своїх земляків знання про правила безпечної життєдіяльності в побуті та під час відпочинку на водоймах.

Зокрема відпочивальникам на мальовничих берегах місцевої водойми рятувальники порадили не жартувати зі стихією, особливо напідпитку. Відомо, що алкоголь значно знижує відчуття небезпеки та штовхає людину на «геройські» вчинки. Крім того, є ймовірність потонути, перебільшивши свої можливості як плавця, та запливши на глибину наодинці. Пильного контролю потребують діти будь-якого віку, адже достатньо миті, щоб захлинутись та загинути у воді.

Мешканці житлового сектора були поінформовані рятувальниками щодо застережних протипожежних заходів, яких необхідно вжити, щоб зберегти майно та своє життя від вогню, а також вони отримали поради, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. Поряд з тим рятувальники закликали громадян берегти ліс та урожай від пожеж.

Листівки із правилами поведінки в літній період, які роздали фахівці Служби порятунку людям, допоможуть краще засвоїти важливу інформацію.

Прес-служба У ДСНС в області

У Новоархангельському районі відбувся рейд


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool