У Новгородківському районі викрито злодія

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1366 | Коментарі: 0

Ним виявився 44-річний, раніше неодноразово судимий за аналогічні злочини, місцевий житель.

Йому загрожує до 6 років позбавлення волі.
21 жовтня до Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя Кіровограда. Чоловік розповів, що в одному з сіл району з будинку його родичів викрадено телевізор та електродвигун.
- Правоохоронці встановили особу зловмисника. Напередодні місцевий мешканець вештався вулицями села в пошуках заробітку. Проходячи поз одне з домоволодінь, згадав, що зараз у ньому ніхто не проживає, і зайшов на подвір'я. Потім зламав замок на вхідних дверях та виніс з помешкання чуже майно. Викрадені речі продав на ринку в обласному центрі, гроші витратив на алкоголь, - розповів начальник Новгородківського РВ УМВС в області Володимир Кучер.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool