У Нечаївці вручили премії імені славетного земляка Юрія Яновського

Вересень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Сьогодні у Нечаївці Компаніївського району відбулося урочисте нагородження лауреатів та дипломантів літературної премії імені Юрія Яновського.

У село, де народився видатний український письменник, з’їхалося чимало гостей з Кіровоградщини та України: представники влади, письменники, громадські та культурні діячі.

Саме тут, біля музею Яновського, були оголошені результати конкурсу та нагороджені його переможці. Журі літературного конкурсу визначало найкращі роботи у трьох номінаціях: «Поезія», «Мала проза» та «Романи і повісті».

У номінації «Поезія» лауреатом став Олексій Кононенко, у номінації «Мала проза» - Василь Портяк. А у номінації «Романи та повісті» - Василь Тулай. Дипломи переможцям вручив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.
Вітаючи товариство із святом, він відзначив, що Юрій Яновський – один із найвидатніших романтиків української літератури першої половини ХХ століття, а його твори відомі далеко за межами України.

Сергій Коваленко подякував засновникам та організаторам літературної премії та побажав, щоб у наступні роки до Нечаївки приїздило ще більше літераторів.

Сьогодні у Нечаївці Компаніївського району відбулося урочисте нагородження лауреатів та дипломантів літературної премії імені Юрія Яновського.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool