У населених пунктах Кіровоградщини проводять рейди (ФОТО)

Вересень 22, 2023 | Новини | Переглядів: 8518 | Коментарі: 0

Співробітники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели комплексну роз’яснювальну роботу у населених пунктах району.

Співробітники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели комплексну роз’яснювальну роботу у населених пунктах району.

У населених пунктах Кіровоградщини проводять рейди

У населених пунктах Кіровоградщини проводять рейди


Спілкуючись із жителями міст Новоукраїнки, Малої Виски, Новомиргорода, Помічної та смт Добровеличківки, надзвичайники наводили переконливі аргументи, чому не можна ігнорувати сигнал повітряної тривоги, та нагадували алгоритм дій у такій ситуації.

Також громадянам пояснювали, як поводитись у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, як уникнути нещасного випадку на воді та яких правил дотримуватися, щоб запобігти пожежі на обійсті і в екосистемі.

Рятувальники застерігали, що під час пожежонебезпечного періоду достатньо найменшої іскри, щоб у полум’ї опинились і дім, і все майно, тож, варто бути максимально обережним з вогнем.

Також громадянам вручили листівки із застереженнями, новий випуск газети “Палаючі новини” та порадили не спалювати суху траву, пожнивні залишки та не провокувати пожеж у лісах, оскільки такі дії суворо караються законом.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool