У населених пунктах Голованівського району відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 592 | Коментарі: 0

Співробітники Служби порятунку проводили інформаційну роботу у населених пунктах Голованівського району.

У населених пунктах Голованівського району відбувся рейд

У населених пунктах Голованівського району відбувся рейд

У населених пунктах Голованівського району відбувся рейд


Під час бесід рятувальники закликали громадян не ігнорувати сповіщень про повітряну тривогу та щоразу прямувати до укриттів або використовувати правило двох стін у приміщенні.

Не забули фахівці рятувальної справи і про одну з найважливіших тем сьогодення – вибухонебезпеку. Бути обізнаним з питань мінної безпеки сьогодні має бути кожен. Мати уявлення про те, як вони виглядають, які їх вибухові характеристики та найголовніше – що робити у разі їх знаходження. Вкрай важливо чітко дотримуватися алгоритму дій у таких випадках, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Громадянам нагадали правила пожежної безпеки у приміщенні, порадили мати під рукою вогнегасник на випадок раптового займання. Також наголошували, що під час пожежонебезпечного періоду треба бути максимально обережними з вогнем. Достатньо найменшої іскри, щоб у полум’ї опинились і дім, і все майно. А ще переконували не допустити спалювання сухостою та сміття на відкритих ділянках та на території приватних домоволодінь. Нагадали про адміністративну та криміналу відповідальність за свідомий підпал сухої рослинності.

ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool