У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники (ФОТО)

Червень 12, 2024 | Новини | Переглядів: 410 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині з початку літа і канікул рятувальники спільно з освітянами щодня організовують активне і корисне дозвілля для школярів. 

Акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти!» провели у муніципальному ліцеї Кропивницького.

Залучили до заходу бійців пожежно-рятувального підрозділу міста, піротехніка з аварійно-рятувального загону спеціального призначення та психолога. Кожна локація заходу була призначена для навчання дітей та підлітків основам безпечної життєдіяльності. У такий спосіб акція трансформувалася у клас безпеки, але на свіжому повітрі.

У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники (ФОТО)

У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники (ФОТО)

У муніципальний ліцей Кропивницького завітали рятувальники (ФОТО)

Цього дня діти разом з рятувальниками повторювали правила пожежної та мінної грамотності, приміряли бойовий одяг, каски та спорядження вогнеборців, спробували подавати воду за допомогою ручного комбінованого ствола, оглянули оснащення пожежного автомобіля та дізнались, як і коли його застосовують.

У процесі невимушеного спілкування дітям нагадали правила безпеки під час літнього відпочинку. Від фахівців Служби порятунку учасники заходу дізналися про норми поведінки у лісі та біля водойм, як уникнути теплового удару та рятуватися від грози, як поводитись під час повітряної тривоги.

Разом з психологом діти із задоволенням практикувалися у застосовуванні методів розвантаження нервової системи. У рухливих іграх та естафетах заряджалися позитивом та щедро ділилися веселим настроєм з гостями.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool