У місті запущено онлайн-мапу приймалень депутатів Кропивницького

Січень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» запустила онлайн-мапи приймалень депутатів міських рад Кропивницького, Івано-Франківська, Києва, Вінниці, Луцька, Миколаєва, Полтави, Харкова, Хмельницького і Чернігова.

Окрім того, було оновлено онлайн-мапи  https://izbirkom.org.ua/publications/attestatsiia-mestnykh-deputatov-29/2018/onlain-mapi-priimalen-deputativ-mistsevikh-rad/ приймалень депутатів міських рад Одеси, Дніпра, Херсона, Львова, Рівного, Черкас та Краматорську, Ізмаїльської, Білгород-Дністровської, Ренійської та Роздільнянської міських рад Одеської області, які було запущено минулого року.

Онлайн-мапи приймалень місцевих депутатів містять адреси, актуальні контакти приймалень та графіки прийому депутатами міських рад. Вся інформація була перевірена шляхом особистого відвідування «без попередження» депутатських приймалень і може відрізнятися від інформації, зазначеної на веб-сайтах міських рад. Проте саме за інформацією, вказаною на онлайн-мапі, громадяни зможуть потрапити на прийом до свого місцевого депутата.

В рамках кампанії також підготовлено інформаційні буклети «Навідайся до депутата своєї міської ради!», які поширюватимуться у Кропивницькому, Івано-Франківську, Києві, Вінниці, Луцьку, Миколаєві, Полтаві, Харкові, Хмельницькому і Чернігові. В інформаційних буклетах зазначена вся актуальна інформація про графіки здійснення прийому депутатами, адреси і контакти їх приймалень.

Представники громадської кампанії «Атестація місцевих депутатів» просять виборців та до місцевих депутатів повідомляти про невідповідності відомостей мапи. Інформацію щодо змін можна надіслати повідомленням на сторінку «Місцеві депутати. Атестація» або зв’язатися із контактною особою у відповідному місті.

Вже влітку мапи приймалень, а також інша корисна інформація щодо діяльності місцевих депутатів буде розміщена на спеціальному веб-

ресурсі, присвяченому діяльності місцевих депутатів.

Наразі, за постійними оновленнями кампанії можна слідкувати:

В соціальній мережі Facebook на сторінці «Місцеві депутати. Атестація»

В розділі «Атестація місцевих депутатів» на інформаційному ресурсі «Ізбірком» 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool