У містах Олександрія та Мала Виска провели рейд

Листопад 13, 2018 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини постійно проводять просвітницьку роботу у приватному житловому секторі, щоб розповісти громадянам, як запобігти пожежі, не завдати шкоди майну та здоров’ю під час опалювального сезону.

13 листопада у містах Олександрія та Мала Виска працівники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС провели роз’яснювальну роботу щодо правил безпеки у побуті. 

Тим, хто користується пічним опаленням, працівники Служби порятунку нагадали основні правила пожежної безпеки при його експулатації. Зокрема, повідомили, що забороняється розпалювати печі легкозаймистими рідинами; сушити й складати на печах одяг, дрова та інші горючі матеріали. Також фахівці рятувальної справи наголосили, що категорично забороняється залишати для нагляду за печами малолітніх дітей.

Крім того, рятувальники порадили не залишати малолітніх дітей самих вдома, навіть, якщо батьки працюють поруч на присадибній ділянці або у дворі.

Нагадали й елементарні правила – не лишати у полі зору дітей сірники, запальнички, гострі предмети та ліки, перекривати газ. Більш старшим дітям рекомендували пояснювати правила безпеки та розповідати, до яких страшних наслідків може призвести гра з вогнем. Тож мешканцям райцентрів порадили берегти власне життя та не піддавати його небезпеці. Решту порад щодо безпеки в осінньо-зимовий період мешканці міста отримали із застережних листівок, які залишили рятувальники.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool