У міськраді відбулась чергова сесія (ФОТО)

Березень 29, 2012 | Новини | Переглядів: 1458 | Коментарі: 0

Депутати Кіровоградської міської ради продовжують заслуховувати звіти голів постійних комісій та керівників виконавчих органів ради.

Так, на першому пленарному засіданні 15 сесії, що відбулося 28 березня, вони прийняли до відома звіти голів постійних з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження (голова Роман Розгачов), з питань управління комунальною власністю та приватизації (голова – Віктор Ніколаєнко), освіти, науки, культури, фізичної культури і спорту та молодіжної політики (голова Анатолій Орлов), охорони здоров’я та соціального захисту населення (голова – Микола Гамальчук), а також звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами міської ради (доповідач – начальник управління економіки міської ради Олена Осауленко).
Депутати внесли зміни до програм природоохоронних заходів місцевого значення на 2012 рік, розвитку освіти міста Кіровограда на 2011-2015 роки, затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, розглянули ряд депутатських запитів. Водночас депутати не підтримали пропозицію свого колеги Олега Краснокутського прийняти рішення про обмеження перебування неповнолітніх на вулицях міста та у громадських закладах без супроводу дорослих у вечірній час. Вони вказували на розбіжності проекту рішення з існуючими правовими актами, необхідність залучення додаткових матеріальних та людських ресурсів для його реалізації. Крім того, за їхніми словами, проект був внесений з голосу і не пройшов обговорення у депутатських комісіях.
Друге сесійне засідання відбудеться у п’ятницю, 30 березня.

за матеріалами , фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

У міськраді відбулась чергова сесія (ФОТО)

У міськраді відбулась чергова сесія (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool