У міськраді представили нового очільника патрульної поліції Кіровограда

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 2828 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 травня, міський голова Андрій Райкович представив у Кіровоградській міській раді начальника патрульної поліції обласного центру Антона Цюцюру.

Андрій Райкович привітав очільника патрульної поліції, який донедавна був начальником патрульної служби у Луцьуа, з призначенням і побажав йому плідної роботи на громаду міста.
- Сьогодні від ефективної діяльності патрулів залежить вирішення багатьох наболілих проблем у Кіровограді, - сказав у своєму слові Андрій Райкович. – Це і паркування транспорту, і безпека на вулицях міста, і вулична торгівля тощо. Кіровоградці пов’язують з діяльністю нової силової структури великі надії, тож не підведіть їхні сподівання.
Перед своїм призначенням до Луцька Антон Цюцюра був командиром 1-го батальйону Управління патрульної поліції Львова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool