У мікрорайоні Велика Балка в Кропивницькому відбувся рейд

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1137 | Коментарі: 0

Під час відпрацювання житлових секторів рятувальники постійно нагадують громадянам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки.

5 квітня працівники Управління ДСНС в області провели інформаційну профілактичну роботу у мікрорайоні Велика Балка в обласному центрі. Учасники відпрацювання під час спілкування з кропивничанами зробили наголос на небезпеці спалювання сміття під час прибирання на подвір’ї у приватному секторі, оскільки це може призвести до пожежі будинку, довколишніх будівель та завдати значних матеріальних збитків, а в найгіршому випадку – спричинити травмування чи загибель людей. Крім того, рятувальники зосередили увагу співрозмовників на правилах безпеки при експлуатації газових та електричних побутових приладів, наголосили на недопустимості користування саморобними або несправними, на небезпеці їх використання не за прямим призначенням, а також нагадали про необхідність дбати про безпеку дітей. Щоб підкреслити важливість безпечної життєдіяльності у повсякденному житті, фахівці пожежно-рятувальної служби розповсюдили серед мешканців Великої Балки листівки та пам’ятки із застереженнями. 

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool