У м. Бобринець.відбулось відпрацювання житлового сектора

Серпень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 589 | Коментарі: 0

27 серпня відбулось профілактичне відпрацювання житлового сектора у м. Бобринець. Працівники місцевого пожежно-рятувального підрозділу розмовляли із перехожими щодо небезпек літного періоду.

Так, рятувальники розповідали, чим небезпечний у пожежному відношенні спекотний серпень: наразі оголошено по Україні та Кіровоградській області найвищий рівень пожежної небезпеки, тому кожному варто контролювати усі можливі джерела займань як у власному домі, так і у екосистемі. Недбало кинутий недопалок чи сірник може спричинити велику пожежу з серйозними збитками.

Особливо обережно слід поводитись із цигарками біля легкозаймистих речей, адже зараз досить просто крихітної жаринки, щоб згоріла копиця сіна разом із стодолою.

Крім цього, рятувальники радили не залишати без нагляду побутову техніку та і взагалі – контролювати стан власного електрогосподарства. Також слід навчати дітей правилам розважливої поведінки у різних життєвих ситуаціях та не забувати про те, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечного предмета часів Другої світової війни.

Щоб розмова не швидко забулась, рятувальники роздавали громадянам застережні листівки відповідного змісту.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool