У лікарнях Кропивницького розгорнуті додаткові місця для хворих на пневмонію

Квітень 06, 2021 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

У стаціонарі №1 Центральної міської лікарні Кропивницького, за дорученням міського голови Андрія Райковича, розгорнуто 35 додаткових місць для хворих на пневмонію, але без підтвердженого інфікування COVID-19.

Про це сьогодні, 06 квітня розповів головний лікар закладу Олександр Артюх. За його словами, на сьогодні в палатах ЦМЛ проходять лікування 144 хворих на коронавірус, ще 20 людей перебувають під підозрою захворювання, а у 300 хворих - пневмонія без підтвердженого діагнозу COVID.

- Медичні працівники для обслуговування додаткових 35-ти ліжкомісць у нас є. Ми перевели сюди персонал зі стаціонару №2 і поліклінічного відділення №3, - повідомив Олександр Артюх. – Але хочу закликати кропивничан неухильно дотримуватися умов карантину! Будь - ласка, не забувайте про маски, антисептики, соціальну дистанцію. Ситуація в місті дуже напружена. Хворих більшає, а лікарі, які вже рік працюють в надзвичайно інтенсивному режимі, практично виснажені.

Додатково для хворих на пневмонії перепрофілювали неврологічне, кардіологічне та ендокринологічні відділення стаціонару №2 Центральної міської лікарні, що на вулиці Архітектора Паученка..


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool