У квітні на Кіровоградщині оформлено 10 650 біометричних документів

Травень 11, 2022 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

З початку року до підрозділів Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області для оформлення ID-картки звернулось 9216 громадян та закордонного паспорта - 15783.

Посилено працюють підрозділи УДМС області у період воєнного стану щодо прийому громадян з оформлення паспортних документів.

Впроваджено змінений графік роботи без вихідних днів аби забезпечити надання адміністративних послуг усім громадянам, які цього потребують.

За час війни, після відновлення роботи інформаційних систем, оформлено 3040 ID-карток та 8783 закордонних паспортів. Продовжено строк дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон 973 особам та 875 - здійснено внесення до закордонного паспорта відомостей про дітей з вклеюванням фотокартки.


Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool