У квартирі померлого мешканця Олександрії поліцейські вилучили арсенал зброї та набоїв

Травень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 770 | Коментарі: 0

Повідомлення про можливу раптову смерть 58-річного місцевого жителя надійшла до Олександрійського відділу поліції від його родичів 17 травня цього року. 

Відчинивши двері помешкання, правоохоронці виявили тіло небіжчика без ознак насильницької смерті. Під час огляду в одній із кімнат було виявлено предмети, схожі на автоматичну, вогнепальну і холодну зброю та набої.

«Нині відомо, що непрацюючий, не судимий громадянин проживав у квартирі один, раніше не потрапляв у поле зору поліцейських, доброзичливо спілкувався з сусідами, був не конфліктним.
Заборонені предмети, зовні схожі на: автомат – у кількості 2 одиниць, гвинтівку Мосіна, карабін, два пістолети, 6 ножів та патрони різних калібрів у кількості 349 штук вилучено та направлено для проведення експертиз», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Обставини події з’ясовують слідчі.

За матеріалами
Олександрійського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool