У Кропивницькому зустріли велокараван дружби

Липень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1307 | Коментарі: 0

Вчора до Кропивницького прибули учасники «Велокаравану дружби «Україна – Корея».

Зазначена акція приурочена до 25-ї річниці встановлення дипломатичних відносин між Україною та Республікою Корея, а також з нагоди проведення у південнокорейському місті Пхьончхан ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор - 2018.

Спільний україно-корейський велокараван, який стартував 24 липня зі столиці України, має фінішувати 30 липня у місті Одеса. Кропивницький увійшов до шести міст нашої держави, через які проходитиме велокараван дружби.

Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг Гу, який завітав на урочистості, відзначив, що така форма проведення спільного заходу обумовлена тим, що у Кореї самим популярним є велосипедний спорт.

У вітальному слові до учасників велопробігу голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відзначив наступне: – Приємно, що велокараван дружби проходить через територію нашої області, адже наші країни пов’язують давні і тісні відносини, зокрема, у сфері культури та спорту. Наступного року у Республіці Корея проходитимуть Зимові Олімпійські ігри, у яких братимуть участь українські спортсмени, у тому числі, з Кіровоградщини. Сподіваюсь, що вони достойно представлять на корейській землі Україну, а також нашу область, – відзначив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool