У Кропивницькому зупинили нетверезого водія, а в салоні авто був пістолет

Лютий 26, 2018 | Новини | Переглядів: 1199 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого тижня, а саме 23 лютого, близько 22 години ночі на лінію 102 надійшов виклик «Порушення правил дорожнього руху». 

Заявник повідомив, що по одній із вулиць у районі селища Гірничого, що у Кропивницькому, рухається легковий автомобіль BMW, водій якого ймовірно перебуває у стані сп’яніння. Також додав, що водій при собі має предмет, схожий на пістолет.

На місце виклику був спрямований екіпаж патрульної поліції. Обстеживши територію можливого перебування транспортного засобу, невдовзі патрульні виявили автомобіль, який підпадав під орієнтування.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб. За кермом перебував чоловік, 1973 року народження. Під час спілкування із громадянином патрульні помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Більше того, жодних документів у водія при собі не було.
Водія було відсторонено від керування. Патрульні провели поверхневу перевірку салону транспортного засобу. Під сидінням автомобіля правоохоронці виявили предмет, зовні схожий на пістолет. Дозвільних документів на нього чоловік не надав. У зв’язку із цим на місце події були викликані працівники слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції.

Крім того, патрульні поліцейські склали щодо водія адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а також за керування без відповідних документів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool