У Кропивницькому знову в планах влади обладнати GPS навігацією громадський транспорт

Серпень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 937 | Коментарі: 0

Обладнання усіх транспортних засобів пристроями GPS навігації та підключення автобусів до єдиної диспетчерської служби для забезпечення жорсткого контролю за роботою громадського транспорту є пріоритетним завданням міської влади.

На цьому наголосив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун під час пресс - конференції у міській раді. За його словами, диспетчерський пункт контролю руху пасажирського транспорту у Кропивницькому планується облаштувати на базі КП “Електротранс”, всі тролейбуси якого вже обладнані датчиками GPS, а мешканці міста мають можливість слудкувати за їх рухом в режимі “on-line” за двома діючими маршрутами.

- Сьогодні ми ведемо розмову з перевізниками і спільний погляд на вирішення цього питання у нас сформувався, - відзначив Олександр Вергун. – Паралельно спеціалісти вивчають необхідність придбання спеціального обладнання та програмного забезпечення.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool