У Кропивницькому знову подорожчали курячі яйця

Серпень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 2192 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 серпня, в черговий раз подорожчали у супермаркетах та ринках у нашому місті курячі яйця.

Коли у ЗМІ з'явилася інформація, що у Європі виявили у курячих яйцях отруту, то вже стало зрозуміло, що  незабаром курячі яйця українського виробника зростуть у ціні, тому що цей товар піде на експорт. А значить, українцям прийдеться купувати «залишки» побільше високій ціні. Вже зараз можна спостерігати, як курячі яйця на протязі останніх тижнів зростали в ціні.

Сьогодні у Кропивницькому ціна на цей товар вже «сягнула» позначки 17 гривень за десяток фермерських яєць. Ми вже не кажемо про домашні. Ще на дворі літо, а ціна підскочила у два рази. Що буде восени та взимку, хвилює наших городян. Можливо, непотрібно заробляти, таким чином, на українцях, а піднімати ціни потрібно  на наші українські яйця, які йдуть на зовнішній ринок?

А то європейці будуть їсти яйця, бо можуть дозволити собі з їх зарплатнями, а наші пенсіонери вже купують цей товар поштучно!



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool