У Кропивницькому знову піднімуть тарифи на тепло?

Серпень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 6271 | Коментарі: 0

З жовтня тарифи на теплову енергію у місті Кропивницький знову можуть піднятися на 20 відсотків, про це повідомляється на офіційному сайті «Кіровоградтепло».

Якщо зробити висновок з повідомлення цього підприємства, вони стверджують, що зараз тарифи не враховують повну собівартість теплової енергії.

Прогнозний економічно обґрунтований тариф на теплову енергію та послугу з централізованого опалення становитиме:
- для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії – 1 628,75 грн/Гкал (з ПДВ) – зростання на 14,5%;

- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 41,54 грн. за 1 кв. м за місяць протягом періоду надання послуги з централізованого опалення (з ПДВ) – зростання на 20%;
-для бюджетних установ та організацій на теплову енергію – 2 194,76 грн/Гкал (з ПДВ) – зростання на 40%;
- для інших споживачів на теплову енергію – 2 194,76 грн/Гкал (з ПДВ) – зростання на 10%.

Не всі кропивничани мали змогу вчасно оплачувати комунальні послуги минулої зими. Кожен намагався вийти із цієї ситуації по-різному. Хто оформив субсидії, тому дуже пощастило, а хто не отримав субсидії, той заліз у борги. Що буде наступної зими, як ми її переживемо, незрозуміло? Один висновок роблять мешканці нашого міста: жити стає все складніше, а вірніше – вижити. Виживуть не всі, бо оплачуючи захмарні комунальні послуги, кропивничани економлять на їжі та медикаментах.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool