У Кропивницькому знову обговорювали підвищення тарифу на воду (ВІДЕО)

Січень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 2266 | Коментарі: 0

Вчора, 24 січня, відбулося відкрите обговорення щодо встановлення нових тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік у місті Кропивницький, повідомляє FOTOINFORM.NET

В актовій залі підприємства ОКВП «Дніпро-Кіровоград» зібралася невелика кількість кропивничан, які прийшли для обговорення підняття тарифів на воду до майже 38 гривень за куб.

Обговорення чомусь відбулося незручно для багатьох мешканців міста Кропивницький на Озерній Балці, раніше всі обговорення проходили у будівлі міської ради у великій залі, але чомусь останні рази це відбувається далеко від центру міста в маленькому приміщенні підприємства.

Виникає запитання: чому підприємство не повідомило кожного свого абонента та не надіслало йому персональне запрошення на громадські слухання?

Може із-за неповідомлення абонентів і зібралося так мало кропивничан. Якщо борг за воду виникає, то підприємство персонально повідомляє своїх боржників. А щоб прийшли на громадські слухання, підприємство просто розмістило інформацію про обговорення на своєму сайті. Але потрібно врахувати, що, по-перше: не у всіх абонентів є можливість заходити на офіційний сайт, по-друге: незручне розташування слухань завадило багатьом охочим прийти та взяти участь в цьому заході.

Та виникає друге запитання: чи відбулося повне та всебічне обговорювання підвищення тарифу у місті Кропивницький, якщо була мала кількість кропивничан?

Пропонуємо переглянути відео з обговорення

У Кропивницькому знову обговорювали підвищення тарифу на воду

У Кропивницькому знову обговорювали підвищення тарифу на воду

У Кропивницькому знову обговорювали підвищення тарифу на воду

У Кропивницькому знову обговорювали підвищення тарифу на воду


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool