У Кропивницькому знайомитимуть із кращими практиками жіночого підприємництва

Червень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

У Кропивницькому в рамках Міжнародного жіночого бізнес-форуму «Жіноче лідерство в часи викликів. Кіровоградщина» знайомитимуть із кращими практиками жіночого підприємництва. Форум відбудеться 30 червня.

Серед спікерів – підприємниці з України та Європи, представники Кабінету Міністрів України і міжнародних організацій розвитку. Учасники обговорять вклад жінок в українську політику, дипломатію, економіку; грантову підтримку та можливості фінансової підтримки жіночого підприємництва в особливий період; кращі практики жіночого підприємництва та соціальної відповідальності.

Організаторами заходу виступили благодійна організація «Благодійний фонд Українські соціальні програми» та міжнародне об’єднання «Business Woman Club». Форум підтримала Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України», а сам захід відбудеться за сприяння голови Кіровоградської обласної ради й Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

Форум є частиною серії заходів, що проводяться в різних областях України.

Для участі у жіночому бізнес-форумі необхідно попередньо зареєструватись: 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool