У Кропивницькому змінили тариф за централізоване опалення

Жовтень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 1542 | Коментарі: 0

Мешканці обласного центру в новий опалювальний сезон входять з новим тарифом, повідомляє FOTOINFORM.NET

З початком нового опалювального сезону населення платитиме за тепло 2262,20 гривні за гігакалорію. Абоненти без лічильників – 50,85 гривні за квадратний метр.

«Виконавчий комітет Міської ради міста Кропивницького рішенням від 22.09.2020р. №458 затвердив тарифи на тепловуенергію, її виробництво, транспортування та постачання для споживачів КП «Теплоенергетик». Вiдповiдно до затвердженого рішення, тариф на послуги з постачання теплової енергії для абонентів житлових будинківі збудинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії становитиме — 2005,60 грн/Гкал із ПДВ, для бюджетних органiзацiй – 2129,89 грн/Гкал із ПДВ, для інших споживачів – 2262,20 грн/Гкал із ПДВ.
Для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії, за місяць протягом опалювального періоду тариф становитиме — 50,85 гривень за 1 квадратний метр із ПДВ», - повідомляють на сайті КП «Теплоенергетик».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool