У Кропивницькому злодію далеко втекти не вдалося

Січень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

У неділю, 21 січня, близько 1-ї години ночі, патрулюючи прибудинкові території приватних секторів, на вулиці Кропивницького, інспектори побачили підозрілого 40-річного чоловіка, який ніс в руках бензопилу, дві електродрелі та кутову шліфувальну машину («болгарку»).

Зателефонувавши до чергової частини, з’ясували, що неподалік, на вулиці Говорова, сталася крадіжка. З подвір’я господаря викрали електроінструменти.

Зловмисника відразу затримали. Під час поверхневого огляду, окрім викрадених електроінструментів, у чоловіка виявили ще й 3 набори ключів. Заявник упізнав у викрадених речах свої електроінструменти та подякував охоронцям порядку за оперативну роботу.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Зловмисника доправили до


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool