У Кропивницькому злочинці били та грабували мешканців міста

Жовтень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Зловмисники наносили потерпілим тілесні ушкодження та привласнювали їх особисті речі, зокрема мобільні телефони і гроші.

Загалом грабіжники заволоділи чужим майном на суму близько 14 тисяч гривень. За такі дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 18-річного місцевого жителя про те, що пізно ввечері невідомі особи завдали йому кілька ударів в обличчя, від яких він упав на землю. Потім грабіжники відібрали у хлопця особисті речі – мобільний телефон та гаманець з грошовими коштами у сумі 350 гривень і 50 єгипетських фунтів.

У такий же спосіб спільники заволоділи майном 25-річного жителя обласного центру. Привласнивши його телефон, запальничку та гроші, нападники втекли з місця пригоди.

Крім того, один із зловмисників підозрюється у пограбуванні 18-річної дівчини. Біля кафе він підійшов до потерпілої, наніс їй удар в голову та зірвав із шиї золотий ланцюжок з кулоном, чим спричинив матеріальну шкоду на суму 9 тисяч гривень.

«Працівникам поліції вдалося вийти на слід грабіжників. Ними виявилися двоє жителів обласного центру, 19 та 25 років, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».

У підозрюваних правоохоронці частково вилучили речові докази – мобільний телефон, гроші в іноземній валюті та запальничку. Іншим майном потерпілих зловмисники розпорядилися на власний розсуд. За скоєне особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool