У Кропивницькому злочинець викрав близько 50 м телефонного кабелю

Березень 31, 2018 | Новини | Переглядів: 672 | Коментарі: 0

Кропивничанин вночі проник у підвал та викрав близько 50 м телефонного кабелю.

Отримавши вночі повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю ВАТ «Укртелеком» в одній з багатоповерхівок обласного центру, поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою.

Правоохоронці виявили відкриті двері у підвал в одному з під’їздів. Також в приміщенні був чоловік, який, побачивши працівників поліції охорони, спробував втекти. У нього було виявлено предмети, схожі на ніж та обценьки. Крім того, у кишені куртки підозрюваного були ключі від штаб, а у сумці – близько 50 м кабелю.

На місце правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського районного відділення поліції та представника підприємства зв’язку. Особу зловмисника встановлено. Ним виявився 42 - річний місцевий житель, який мешкає неподалік.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків, попередньо особі інкримінують правопорушення, передбачене ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

За матеріалами
управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool