У Кропивницькому жваво обговорюють вандалізм на Фортечних валах (ФОТО)

Травень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 1721 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 травня, багато містян Кропивницького побачили, як познущалися з пам'ятника на Меморіальному комплексі «Фортечні вали», повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничанин розмістив у соціальній мережі фотографії, на яких видно, як на пам'ятнику хтось намалював червоною фарбою чоловічий статевий орган, а на плиті зробив напис «Прикол». Під цим постом проходе жваве коментування.

«Та людина, яка познущалася з пам'ятника та вважає, що це смішно та прикольно, не розуміє, що знущається не над самим пам'ятником, а над тими людьми, які там поховані. Вандалів проклянуть до десятого коліна, бо така людина не заслуговує продовжувати свій рід, якщо вона не розуміє, що вона робить», - емоційно каже мешканка Кропивницького.


Читайте також: У Кропивницькому після акту вандалізму відчистили пам’ятник (ФОТО)


  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool