У Кропивницькому журналісти згадують Юрія Сердюченка

Липень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Два роки тому пішов із життя багаторічний голова обласної спілки журналістів, заслужений журналіст України, власний кореспондент Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» по Кіровоградській області Юрій Миколайович Сердюченко.

Усе професійне життя він працював у районній, обласній та всеукраїнській пресі.

Одночасно з професійною діяльністю Ю. Сердюченко майже двадцять років очолював обласну спілку журналістів. І на цій посаді чимало зробив для розвитку незалежної преси області, інформаційної розбудови регіону, утвердження принципів свободи слова.

Юрій Сердюченко користувався великою повагою серед журналістів, всіх, хто його знав. Він був гарним батьком і чоловіком, відданим обраній професії журналістом, щирим і надійним товаришем. Таким він залишається в нашій пам‘яті.

Нам не вистачає Юрія Миколайовича. Його мудрих порад, доброго гумору…

Кропивницький, журналісти, згадають Юрія Сердюченка,

Правління обласної організації НСЖУ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool