У Кропивницькому зависокі ціни на помідори (ФОТО)

Липень 24, 2020 | Новини | Переглядів: 811 | Коментарі: 0

В супермаркетах та на базарах міста Кропивницький в останні дні зросли ціни на помідори.

Попит на овочі залишається досить високим, але не всі мають змогу фінансово придбати по такім цінам городину. Якщо на минулому тижні у супермаркетах помідори коштували по 31 грн. за кілограм, то сьогодні такі помідори можна придбати вже майже за 34 грн, а рожеві помідори коштують аж 45 гривень за кілограм. На Центральному ринку за кілограм помідорів просять 35-38 грн, хоча є в продажі дешевші, але гіршої якості. Біля лотків із помідорами деякі кропивничани вибирають маленькі помідори, щоб купити подешевше.

«Купила півкілогра́ма томатів для салату. В цьому році вони дуже дорогі та ціна ніяк не спадає, хоча вже закінчується липень. Огірки у цьому році теж дорогі, навіть не консервувала», - розповідає покупчиня на центральному ринку.

В супермаркетах та на базарах міста Кропивницький в останні дні зросли ціни на помідори.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool