У Кропивницькому завершується театральний сезон

Червень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 1061 | Коментарі: 0

Ось і добігає кінця 140-й ювілейний театральний сезон. Яким він був?

«Завдячуючи нашим мужнім і незламним захисникам, ми мали можливість працювати, хоч і у важких умовах – постійні тривоги, відключення світла, відсутність води… Але, це все дрібниці, головне, щоб скоріше настала Перемога!» - зазначає директор-художній театр Вячеслав Вандрашек.

Протягом сезону в театрі народилось 5 нових вистав та 2 театралізовані концертні програми, відновились гастролі до інших театрів України, з якими, в тому числі, підписано низку меморандумів про співпрацю, почалась активна підготовка до проведення 53-х «Вересневих самоцвітів».

«Це був дуже насичений сезон. Завершити його ми вирішили, на прохання глядачів, комедією «Ханума» (24 червня), Великою концертною програмою «Вихід на біс!» (25 червня) та черговою прем’єрою «Заборонений» по історії життя Василя Стуса. Ця вистава для нас дуже важлива, оскільки в ній переплетено минуле і сучасне, «оголено» нерв українського народу. Отже, попереджаємо наших глядачів, що вистава має вікові обмеження – 18+», - розповідають в адміністрації театру.

В театрі також анонсували, про початок збору заявок на участь у 53-х «Вересневих самоцвітах», а формування детального плану заходів розпочнеться з 01 серпня. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool