У Кропивницькому завершується підготовка до Національного мистецького фестивалю

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1509 | Коментарі: 0

"Культура в час випробувань і реформ" – таким є головний слоган мистецького фестивалю "Кропивницький 2017", програму якого обговорили в облдержадміністрації сьогодні, 4 серпня, за участі заступника міністра культури Юрія Рибачука, першого заступника голови ОДА Сергія Коваленка, продюсера Сергія Проскурні, керівника творчої групи фестивалю Сергія Компанійця та директора профільного департаменту Валентини Животовської.

Як зазначив Юрій Рибачук, підготовка до Фестивалю завершується, лишилось узгодити кілька концептуальних та організаційних питань і розпочинати масштабну інформаційну кампанію.

За словами Сергія Проскурні, на Фестивалі будуть представлені всі мистецькі жанри - театр, кіно, музика, образотворче мистецтво, сучасне мистецтво, які у першу чергу розраховані на молодіжну аудиторію.

- Фестиваль проводитиметься не як розвага, це платформа, яка розкриває безліч сучасних актуальних тем та відповідає викликам часу, - наголосив продюсер.

Окрім мистецької частини фестивалю заплановано провести 7 великих дискусійних платформ. – Проводитимуться майстер-класи та лабораторії сучасної драматургії і режисури, критики, дитяча платформа, "круглий стіл" - ЗМІ і культура та інші, - повідомив Сергій Проскурня.

На мешканців та гостей міста очікують два великих концерти патріотичного змісту, що заплановані на 2-3 вересня.
Загалом Національний мистецький фестиваль триватиме в обласному центрі із 30 серпня по 3 вересня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool