У Кропивницькому завершили реконструкцію відділення екстреної меддопомоги (фото)

Квітень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Реконструкцію приймального відділення за програмою «Велике будівництво» завершили в Кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги.

 реконструкцію відділення екстреної меддопомоги, 4 міська лікарня, кропивницький,

 реконструкцію відділення екстреної меддопомоги, 4 міська лікарня, кропивницький,

 реконструкцію відділення екстреної меддопомоги, 4 міська лікарня, кропивницький, реконструкцію відділення екстреної меддопомоги, 4 міська лікарня, кропивницький,


Реконструкцію приймального відділення за програмою «Велике будівництво» завершили в Кропивницькій лікарні швидкої медичної допомоги. Такий масштаб робіт відбувся уперше за пів століття. Про це заявив головний лікар медзакладу Руслан Іванов 

«Це вперше за 50 років у лікарні відбулися будівельні роботи такого масштабу. Маємо нове, європейського зразка відділення екстреної медичної допомоги. Але найбільша особливість – відтепер ми можемо одночасно приймати дві карети «швидкої». Для надання ургентної допомоги – це важливо», – зазначив Руслан Іванов.

Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко підкреслив, нове приймальне відділення у Кропивницькому – одне з шести, які осучаснюють в області.

«За програмою «Велике будівництво» ми маємо можливість перетворити застарілу медичну інфраструктуру на європейську. Це сучасні відділення з такими ж сучасними підходами до надання невідкладної допомоги. І насамперед – це функціональність. Обстеження і діагностика пацієнта», – зауважив голова облдержадміністрації Андрій Назаренко.

Реконструкція відділення екстреної меддопомоги в Кропивницькому тривала менш як пів року. Підрядники повністю осучаснили старе приміщення на 563 квадрати і добудували нове ще на сто.
Вартість робіт – 10 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше відділення екстреної медичної допомоги запрацювало в Добровеличківській лікарні. На черзі відкриття – у Гайвороні, Олександрії, Світловодську й обласній лікарні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool