У Кропивницькому затверджено регіональне замовлення на підготовку робітничих кадрів і фахівців

Травень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 901 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання регіональної ради професійної освіти. У засіданні взяли участь директори професійно-технічних навчальних закладів області, вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, а також керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та міської ради Кропивницького

Учасники наради узгодили потребу у підготовці робітничих кадрів ПТНЗ та фахівців ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації на 2018 рік, що склала відповідно 3690 та 1323 бюджетних місця.

"Ми готові прийняти на навчання в професійно-технічні навчальні заклади, вищі навчальні заклади І-ІІ рівня акредитації Кіровоградщини і фінансуються з обласного бюджету, випускників 9 та 11 класів, створивши для них 5013 місць за рахунок коштів державного, обласного та міського бюджетів", - підкреслив перший заступник голови ОДА.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool