У Кропивницькому затримано наркозбувачів із рекордною кількістю канабісу

Січень 28, 2021 | Новини | Переглядів: 650 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Кіровоградської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом мешканцям обласного центру за фактом зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу - канабісу з метою збуту ( ч.2 ст. 307 КК України).

У рамках досудового розслідування у вказаних осіб, які організували в обласному центрі збут наркотиків, проведено обшуки у ході яких вилучено понад 15 кг рослинних речовин, які за зовнішнім виглядом схожі на наркотичний засіб – канабіс, а також речовини схожі на метадон.

Зразки вилучених наркотичних засобів та зброю направлено на дослідження. На даний час частину речовин досліджено та відповідно до висновків експертів вони є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабісом.

Наразі двоє осіб затримано. Їм повідомлено про підозру. До суду готується клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Детальніше


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool