У Кропивницькому затримали чоловіка з ножем

Січень 07, 2022 | Новини | Переглядів: 1483 | Коментарі: 0

На Святвечір, у районі вулиці Чорновола, гвардійським нарядом стрілецького батальйону (з КЕОП та ОГП) в/ч 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України було затримано громадянина, який поводив себе підозріло. Чоловік рухався прямо по залізничних коліях.

На запитання чи має при собі небезпечні предмети, він відповів, що має ніж. При подальшій поверхневій перевірці гвардійці виявили в нього ще два блістери метадону, без двох таблеток. та 5 таблеток невідомого походження рожевого кольору. (Метадон - напівсинтетичний наркотичний лікарський засіб. Препарат замісної терапії. Один із найбільш розповсюджених засобів вуличної наркоманії, ломка від якого триваліша, ніж від інших опіатів.)

Документу, який би засвідчував законність отримання, зберігання та носіння даного препарату, у чоловіка при собі не було. Сказав, що препарат приймає сам, а документ знаходиться в нього вдома.

Між тим, при подальшій перевірці громадянина по базі даних виявилося, що затриманий – 39-річний мешканець Кропивницького, який вже неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності, зокрема за здіснення крадіжок та незаконний обіг наркотичних препаратів.

На місце було викликано наряд поліції для проведення подальших правових дій. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool