У Кропивницькому засідання для дітей проходило в новому форматі

Листопад 19, 2020 | Новини | Переглядів: 617 | Коментарі: 0

«Поговоримо про «це»» - тема, яка була на порядку денному у читачок Центральної міської бібліотеки для дітей - членкинь клубу «Наталка».

В залі інформаційної підтримки локаціями були представлені підбірки літератури з тезами відомих людей про сучасниць:
Ти можеш бути різною, якщо все ж будеш собою Дівчатам треба якомога більше знати.
Розум – це дуже сексі
Знайти себе неможливо – себе можна тільки створити
Ти не перша, не краща – ти неповторна.
Найважливіші запитання дівчата ставили собі самі, а відповіді знаходили в книгах, які вчать розуміти і приймати оточуючий світ. Адже експертами сьогодні виступали письменники зі своїми творами для підлітків. Їхні книги створюють чудовий настрій, піднімають самооцінку і змушують вірити в дива.
Так, Крістіну Бобровничу та Олександру Савченко зацікавила інформаційна платформа «Коли спалахує іскра», а Тетяна Величко на довше затрималася біля теми «Ти не такий як всі. Це робить тебе крутим!»
Засідання проходило в новому форматі. Учасниці збиралися протягом дня невеликими групами, дотримуючись умов адаптивного карантину.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool