У Кропивницькому запрацювала ще одна киснева станція (ВІДЕО)

Січень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

Киснева станція з «бочками» загальною ємністю 4 тони рідкого кисню запрацювала в обласному госпіталі для ветеранів війни. Роботу проінспектував голова облдержадміністрації Андрій Назаренко разом із головою облради Сергієм Шульгою сьогодні, 27 січня

«Трохи більше, ніж за місяць нам вдалося побудувати кисневу станцію, яка забезпечить повноцінну подачу кисню до палат, відведених зараз під лікування коронавірусу. А коли епідемія закінчиться, кисень знадобиться пацієнтам із серцево-судинними хворобами, нирковою недостатністю і таке інше. Тобто станція – це інвестиція у медицину на десятиліття. Дякую і головному лікарю і підрядникам, які злагоджено відпрацювали завдання президента», – сказав Андрій Назаренко.

Він уточнив, станція, будівельні роботи, а також реконструкція кисневої рампи на 10 балонів, трубопроводи для централізованої подачі кисню обійшлися в 7,4 мільйона гривень.

Кошти торік грудні виділила держава.Нагадаємо, у листопаді 2020-го МОЗ розширило перелік госпітальних баз для боротьби з коронавірусом на Кіровоградщині.

У Кропивницькому запрацювала ще одна киснева станція

У Кропивницькому запрацювала ще одна киснева станція


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool