У Кропивницькому закінчується другий етап фестивалю соціального плакату (ФОТО)

Квітень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1904 | Коментарі: 0

Сьогодні, 15 квітня, відбулася прес-конференція, на якій організатори фестивалю розповіли про оброблені заявки та роботи учасників, повідомляє FOTOINFORM.NET

З журналістами зустрілися ініціатор фестивалю, завідувач кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології, доктор педагогічних наук, професор Олександр Рацул та Почесний президент фестивалю, народний депутат України, заслужений лікар України Костянтин Яриніч.

Як вже повідомляв ФОТОИНФОРМ, що у Кропивницькому вибирають найкращий соціальний плакат.

«Зараз відбувається онлайн голосування за конкурсні роботи учасників фестивалю «Соціальний плакат ідеальний світ». Вже визначено склад журі та 19 квітня в актовій залі ЦДПУ імені В. Вінниченка відбудеться нагородження учасників та призерів цінними подарунками та призами. Робота головного переможця буде розміщена на сітілайтах і бігбордах міста»,- зазначив Олександр Рацул.

«Залюбки підтримав ініціативу проведення Фестивалю, оскільки я нардеп, пріоритетним діяльності, вважаю саме соціальні проекти та проекти захисту наших людей. Фестиваль містить соціально важливе наповнення, адже за часів глибоких політичних та економічних змін в нашій державі соціальні питання набувають ще більшої ваги й гострої актуальності»,- зазначив Костянтин Яриніч


На вопросы ФОТОИНФОРМ отвечает Константин Ярынич

Кропивницький, другий етап, фестивалю соціального плакату фото филипенко,

Кропивницький, другий етап, фестивалю соціального плакату фото филипенко,
    


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool