У Кропивницькому з теплом ще три дитячих садочки

Жовтень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

У Кропивницькому продовжують підключатися до теплопостачання об’єкти соціально – культурної сфери і житлові будинки.

П’ять аварійно – ремонтних бригад КП “Теплоенергетик” і три – ДП “Кіровоградтепло” наполегливо усувають пориви на поважній за віком мережі теплопроводів у обласному центрі.

За інформацією головного управління житлов – комунального господарства міської ради, станом на ранок 20 жовтня у Кропивницькому з теплом ще три дитячих садочки. Без теплопостачання залишаються поки ще теж три дошкільних навчальних заклади - №2 “Ятранчик”, №28 “Зірочка” та №47 “Горобинка”. Є сподівання, що тепловики сьогодні їх теж підключать і створять комфортні умови для малюків.
Збільшилася до 75% і кількість житлових будинків, куди поданий теплоносій. Загалом з теплом у Кропивницькому 629 із 840 багатоповерхівок. За останню добу підключено до теплопостачання 14 будинків на території ЖЕО №1 та 20 будинків у зоні відповідальності ЖЕО №2.

Натомість пориви на мережах ДП “Кіровоградтепло” призвели до тимчасового припинення подачі тепла в будинки за адресами :Жадова, 30, Попова, 18 корп. 1, 2, 3, 4, проспект Університетський, 17/2.

Залишаються поки не обігрітими і три заклади охорони здоров’я: КЗ “Центральна міська лікарня (вул. Дворцова, 45/35, вул. Перспективна, 28, вул. Кропивницького, 22), дитяча міська поліклініка та міська стоматологічна поліклініка №1 (вул. Шевченка, 36).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool