У Кропивницькому йде перевірка у ТЦ «Барва»

Квітень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1114 | Коментарі: 0

З метою з’ясування реального стану пожежної безпеки у приміщеннях об’єктів із масовим перебуванням людей, якості підготовленості керівництва та персоналу до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій співробітники Управління ДСНС у Кіровоградській області продовжують перевірки об’єктів інфраструктури.

Так, 16 квітня інспекторський склад Кіровоградського міськрайонного відділу Управління розпочав контрольні заходи у торговельному центрі «Барва» м. Кропивницький.

У даному об’єкті розміщуються офісні приміщення та магазини торгівлі промисловими товарами. Будівля характеризується великою площею і складними архітектурними формами. Крім того, ТЦ «Барва» розміщений у центральній частині міста, де спостерігається щільна забудова. Усі ці фактори можуть ускладнювати перебіг пожежі.

Зважаючи на це, будівля повинна бути на 100% безпечною для людей.
Під час перевірки фахівці Управління з’ясували стан та відповідність нормам евакуаційних шляхів, систем оповіщення, засобів пожежогасіння, зовнішнього та внутрішнього водопостачання тощо. Також відбувся пуск протипожежної сигналізації та евакуація відвідувачів і персоналу.
Наразі триває перевірка протипожежної документації та інших ланок протипожежного захисту будівлі, по завершенню якої буде складено та оприлюднено акт перевірки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool