У Кропивницькому вшанували подвиг ліквідаторів атомної катастрофи у Чорнобилі (ФОТО)

Грудень 14, 2023 | Новини | Переглядів: 531 | Коментарі: 0

Щороку 14 грудня Україна вшановує учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Цього дня офіцери пожежно-рятувальної служби поклали квіти до меморіальної дошки Миколі Єрмакову, колишньому начальнику відділу пожежної охорони Кіровоградської області, який свого часу очолив зведений загін пожежних по охороні зони відчуження.

Також квіти поклали до пам’ятного знаку героям-ліквідаторам, встановленого на території Головного управління.

А у підпорядкованих підрозділах ліквідаторів нагородили відомчими відзнаками, грамотами органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, а також Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.

Пізніше керівництво та особовий склад Головного управління разом із ліквідаторами аварії на ЧАЕС, їхніми родинами, очільниками області та міста, громадськими активістами взяли участь у мітингу пам’яті біля меморіалу Жертвам Чорнобиля. Поруч зі стелою рятувальники несли почесну варту. І це дуже символічно, адже першими в атомне пекло кинулися саме вогнеборці.

Учасники заходу поклали квіти та хвилиною мовчання вшанували подвиг ліквідаторів чорнобильської катастрофи, які, ризикуючи власним життям, захистили людство від атомного лиха.

У Кропивницькому вшанували подвиг ліквідаторів атомної катастрофи у Чорнобилі

У Кропивницькому вшанували подвиг ліквідаторів атомної катастрофи у Чорнобилі

У Кропивницькому вшанували подвиг ліквідаторів атомної катастрофи у Чорнобилі

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool