У Кропивницькому вшанували пам'ять про невинно загиблих в роки Голодомору

Листопад 25, 2018 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

 85 років відділяє нас від тих страшних часів, коли діти вмирали на очах посивілих від горя батьків. Цілі сім’ї помирали важко і мученицьки оточені кордонами смерті, позбавлені їжі.

Продовжуючи традиції зв’язку поколінь та вшановуючи пам'ять про невинно загиблих в роки Голодомору до бібліотеці-філії №10 були запрошені відвідувачі старшого покоління та учні ЗШ №12.

Свідки цього страшного лиха поділилися спогадами та думками, пригадали ті страшні роки свого дитинства. А викладка літератури «Літопис нашої біди» та відеоперегляд документального фільму «Великий голод» нікого не залишили байдужими. Важко було говорити дорослим і дітям.

На закінчення заходу, учасники прийшли до висновку, що нам завжди бракуватиме тих людей, які залишилися лежати навічно в цій чорній від скорботи українській землі. Ми завжди пам’ятатимемо про них. Наша скорбота і пам’ять повинні стати запорукою нашої єдності і пересторогою нелюдам.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool