У Кропивницькому вшанували пам’ять легендарного вогнеборця

Квітень 08, 2019 | Новини | Переглядів: 2458 | Коментарі: 0

8 квітня минає 4 роки з дня смерті відомого на Кіровоградщині пожежного, колишнього начальника Відділу пожежної охорони Кіровоградської області, учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС – Миколи Івановича Єрмакова. 

Керівництво, особовий склад Управління ДСНС у Кіровоградській області та родичі Миколи Івановича цього дня, за традицією, вшанували пам'ять без перебільшень легенди пожежної справи покладанням квітів до меморіальної дошки. Та головне, що згадка про цю велику людину, самовідданого професіонала, мудрого керівника вічно житиме у серцях його рідних та друзів, колег, учнів та майбутніх поколінь юнаків і дівчат, які вирішать присвятити своє життя шляхетній справі порятунку. 

Прес-служба У ДСНС в області

учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС – Миколи Івановича Єрмакова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool