У Кропивницькому водій напідпитку рухався заднім ходом та скоїв ДТП

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

Під час руху заднім ходом на своєму автомобілі ВАЗ водій не переконався в безпечності маневру та скоїв наїзд на припаркований позаду автомобіліь ЗАЗ-Daewoo. Подія відбулася вчора близько 16-ї години на вулиці Жадова.

Коли власник ЗАЗ-Daewoo побачив, що сталося, то одразу повідомив правоохоронців.

Під час спілкування з поліцейськими винуватець пригоди спочатку спробував уникнути відповідальності, але врешті-решт зізнався у скоєному. Також інспектори виявили у кермувальника ВАЗу ознаки алкогольного сп'яніння, але від проходження огляду він відмовився.

За скоєння ДТП поліцейські склали на водія протокол за ст.124, а за вімову від проходження огляду на стан сп’яніння - за ч.1 ст.130 КУпАП.

Нагадуємо! У стані сп’яніння у людини суттєво знижується здатність до концентрації. Наполегливо просимо водіїв утриматися від керування транспортними засобами після вживання алкоголю, наркотичних речовин та лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції.

За останній тиждень інспектори управління патрульної поліції області склали на водіїв 16 протоколів за ст.130 КУпАП.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool