У Кропивницькому визначилися переможці обласних зборів-змагань

Липень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 557 | Коментарі: 0

Протягом 2-4 липня на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» проходили обласні збори-змагання обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки». 

Сьогодні було визначено найсильнішу команду серед фіналістів.

Організатори змагань – Управління ДСНС України у Кіровоградській області, департамент освіти і науки обласної державної адміністрації, навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності області та наставники Кіровоградського відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки».

Команди юних рятувальників змагались між собою на двох дистанціях: 1. «Пошуково-рятувальні роботи в умовах природного середовища з елементами рятувально-прикладної дистанції», яка включала в себе етапи «Бойове розгортання та гасіння пожежі», «Рятувальні роботи в зоні техногенної аварії» та «Орієнтування»; 2. «Рятування постраждалого з висотного об’єкта», котра складалась з етапів «Рятування постраждалого з висотного об’єкта», «Надання першої невідкладної допомоги та транспортування постраждалого на суддівських ношах з різними видами травм» та «Рятувальні роботи на воді».

За підсумками змагань абсолютну перемогу виборола команда Онуфріївського району, друге місце посіли учасники з Новгородківського району, а «бронза» у новачків Руху – команди Петрівського району.

Усім переможцям були вручені грамоти, кубки та цінні призи.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool