У Кропивницькому визначено переможців конкурсу на протипожежну тематику

Квітень 20, 2021 | Новини | Переглядів: 1243 | Коментарі: 0

20 квітня в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області підбили підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну та техногенну тематику під гаслом: «Пожежі краще запобігти!»

Організаторами конкурсу є Добровільне пожежне товариство України спільно з ДСНС України, за підтримки Департаменту освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації та редакційної колегії журналу «Пожежна та техногенна безпека».

У конкурсі взяли участь діти віком від 6 до 18 років, у тому числі – діти співробітників Головного управління та підпорядкованих підрозділів ГУ ДСНС в області. Основною метою його проведення є формування у дітей культури поводження з вогнем, розвиток творчих здібностей та фантазії, а головне завдання – навчити протидіяти вогняній стихії та іншим небезпечним факторам, які виникають у житті кожної людини.

До Головного управління надійшло 470 робіт, у яких молодь відобразила бачення специфіки роботи рятувальників та способів запобігання різним надзвичайним ситуаціям. Через свої творчі вироби діти намагалися передати власне бачення небезпеки, яку несуть пожежі, та руйнівної сили вогню для людини, її життя й майна, для природних екосистем, рослин і живих організмів.

З-поміж усіх робіт журі у складі представників ГУ ДСНС у Кіровоградській області, Добровільного пожежного товариства Кіровоградщини, Департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації відібрало 91 роботу, що продовжать боротьбу у Всеукраїнському етапі конкурсу та достойно представлять Кіровоградщину на загальнонаціональному рівні.

 визначено переможців конкурсу на протипожежну тематику

 визначено переможців конкурсу на протипожежну тематику

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool