У Кропивницькому військовослужбовцям роз’яснили про службу в поліції

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

У період з 6 по 8 листопада працівники управління кадрового забезпечення поліції області провели зустрічі з особовим складом військових частин 3011 (м. Кропивницький) та 2269 (м. Олександрія) Національної гвардії України.

За сприяння керівництва підрозділів НГУ, що дислокуються на території Кіровоградщини, поліцейські організували профорієнтаційні заходи для військовослужбовців, у яких закінчуються терміни контрактів та строки служби.

Під час зустрічей присутнім розповіли про умови та етапи проведення конкурсу на заміщення вакантних посад у поліції, визначенні чинним законодавством, вимоги до кандидатів, перелік необхідних документів для подання заявок.

Загалом участь у заходах взяли понад 260 військовослужбовців, їм роздали довідкові матеріали, у тому числі з контактами працівників сектору організації відбору та атестування поліцейських.

За матеріалами управління кадрового забезпечення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool