У Кропивницькому військові повернули чоловікові загублений планшет

Квітень 02, 2021 | Новини | Переглядів: 735 | Коментарі: 0

Власник загубив свій гаджет під час прогулянки в одному з місцевих парків.

Під час несення служби з охорони громадського порядку у Центральному сквері Кропивницького до військового наряду звернулася компанія підлітків. 14-річний кропивничанин Віталій повідомив гвардійцям, що разом із друзями знайшов на лавочці планшет та хоче передати його для подальшого розшуку патрулю Національної гвардії. Поки планшет був у робочому стані патрульні намагалися знайти будь-яку інформацію про власника, а також кілька номерів, за якими можна було б встановити його особу.

За цей час до парку повернувся й сам власник загубленої речі. 22-річний кропивничанин Олександр Поліщук повідомив гвардійцям, що півгодини тому у сквері загубив свій планшет з важливими робочими даними. Побачивши патруль, хлопець звернувся по допомогу. Встановивши, що планшет справді належить хлопцю, гаджет йому повернули.

 «Я вдячний усім, хто допоміг: передусім підліткам, які знайшли планшет і передали патрулю. По-друге, гвардійцям, які патрулювали саме цю територію, почали шукати мене і, врешті, повернули мою річ. Надалі буду обачнішим», - подякував Олександр.

«Випадки, коли ми спільними зусиллями із небайдужими городянами допомагаємо іншим, трапляються не кожного дня, але вони є», - говорить патрульний Владислав Береза. – «Це дає надію на людську порядність та взаємодопомогу. А ще підтверждує істину – разом ми сильніше. Ми цінуємо довіру людей до нас», - відзначає гвардієць. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool